Дизайн сайта

Дизайн каталога

КРАН МАНІПУЛЯТОР

Маніпулятор або кран-маніпулятор - це вантажівка, на якій встановлено кран, для погрузки та розгрузки різноманітних вантажів.

Вантажопідйомність маніпулятора зазвичай дозволяє працювати з об'єктами малої й середньої тяжкості. Для завантаження, транспортування, вивантаження використовується один пристрій, що забезпечує економію витрат на перевезення вантажів. Експлуатація одного такого пристрою очевидно буде дешевше, ніж двох: окремо крана (навантажувача) і вантажівки.

Компактність розмірів, маневреність, плавність і точність роботи крана-маніпулятора дозволяє ефективно й безпечно виконувати роботи в умовах обмеженого простору, що особливо цінно під час ведення будівельних робіт у сучасних мегаполісах.

Оренда КРАН МАНІПУЛЯТОР

Досвід використання кранів-маніпуляторів підтвердив їх високу продуктивність, зниження трудомісткості під час зведення заміських будинків, котеджів і інших малих архітектурних форм, особливо в приватних забудовах.

Цегла, газоблоки, бетонні кільця, труби, оздоблювальний матеріал, будівельні суміші та інші будівельні матеріали зручно доставляти на будівельний майданчик із допомогою крана-маніпулятора.

Крім того, крани-маніпулятори чудово справляються з перевезенням тимчасових споруд, таких як, торгові павільйони, побутівки. Маніпулятори досить ефективні для проведення робіт для монтажу або демонтажу рекламних щитів, для установки опор, для посадки дерев.

Невеликі розміри крана-маніпулятора дозволяють використовувати його у виробничих, складських приміщеннях для перевезення великого промислового й побутового обладнання: котлів, трансформаторів.

І якщо знадобився евакуатор, то маніпулятор відмінно замінить його на будь-якій дорозі.

Вибираючи кран-маніпулятор слід звернути увагу на його основні характеристики: вантажопідйомність, радіус дії й довжина висунення стріли.

Ми у Фейсбуці: