Дизайн сайта

Дизайн каталога

  • Новини
  • Недорогі і безпечні вантажоперевезення по Київській області

Недорогі і безпечні вантажоперевезення по Київській області

Необхідно перевезти габаритні металеві конструкції, будівельні матеріали, промислове обладнання? Звертайтеся до надійного перевізника, який якісно спланує і забезпечить оперативну доставку за вказаною адресою в Київській області. За доступною вартістю таку послугу запропонує компанія «Бестбуд». В комплекс послуг також входять вантажно-розвантажувальні роботи на території об'єкта. Ціна буде розрахована індивідуально.

Переваги співпраці з професіоналами

Недорогі і безпечні вантажоперевезення по Київській областіЗвертаючись до професіоналів, ви можете бути на 100% впевнені, що все пройде бездоганно. «Бестбуд» гарантує:

  • Цілісність вантажу. Досвідчені фахівці забезпечать надійне кріплення продукції (зокрема, це актуально для промислового обладнання). Для цього використовуються спеціальні фіксатори.
  • Оперативність перевезення. Буде підібраний оптимальний маршрут, що дозволить швидко і з мінімальними витратами на паливо привезти вантаж за вказаною адресою.
  • Прийнятна ціна на повний комплекс послуг (навантаження товару, його перевезення та розвантаження безпосередньо на території об'єкта). Щоб отримати розрахунок вартості, варто відвідати офіційний сайт «Бестбуд» і зателефонувати за вказаними там контактними номерами. Досвідчені менеджери проконсультують безкоштовно.
  • Оперативне надання інформації про те, де на даний момент знаходиться машина з вантажем.
  • Дотримання вимог техніки безпеки. Це стосується виконання вантажно-розвантажувальних робіт, кріплення продукції для подальшого перевезення. У «Бестбуд» знають, як правильно спланувати процес доставки, щоб клієнт залишився задоволений.
  • Надання технічно справного спеціалізованого транспорту. Це автомобілі високої тоннажності, які здатні перевезти великі обсяги вантажів.

Компанія «Бестбуд» запропонує вигідні умови співпраці приватним особам, підприємцям, постачальникам різної продукції (негабаритних, небезпечних вантажів і будівельних матеріалів). Вартість послуг буде визначатися з урахуванням кілометражу. Також можлива оплата погодинно.

Звертайтеся, компанія «Бестбуд» забезпечить оперативну доставку будь-якого вантажу в межах столиці або по Київської області.

Ми у Фейсбуці: