Дизайн сайта

Дизайн каталога

ЕКСКАВАТОР JBL

Екскаватор, як землерийна машина, має право займати провідне місце серед машин і агрегатів, які використовуються під час проведення будівельних робіт.

Яке будівництво обходиться без риття котлованів і траншей, без переміщення грунту на будівельних ділянках? Жодна бригада землекопів не стане конкурувати з такою високопродуктивної землерийної машиною, як сучасний екскаватор, особливо якщо ділянка будівельних робіт має великі розміри.

ЕКСКАВАТОРИ JBL В ОРЕНДУ

Але що робити, якщо необхідно прокласти водопровід або електричний кабель на декількох невеликих дачних ділянках або облаштувати паркову зону? Чи буде достатньо ефективним застосування важких машин для ведення землерийних робіт в умовах обмеженого простору, невеликих земельних ділянок, поблизу наявних будівель, огорож чи зелених насаджень? Важка спецтехніка буде в таких випадках невиправдано дорого коштувати, та й розташувати її на таких будівельних ділянках не завжди представляється можливим.

Ефективне рішення для виконання землерийних робіт на невеликих будівельних майданчиках є! Для виконання саме таких робіт призначені міні екскаватори, основна особливість яких, це їх компактні розміри. Eкскаватор простий в управлінні, його легко перевозити на місце проведення робіт в більшому причепі або вантажівці. І, звичайно, така спецтехніка економічніша за витратами палива.

Під час вибору і замовленні екскаватора зверніть увагу на його основні характеристики: кут розвороту стріли, величина підйому ковша, глибина копання, споряджена маса.

 

Ми у Фейсбуці: