Дизайн сайта

Дизайн каталога

  • Новини
  • В який час краще копати колодязь на заміській ділянці?

В який час краще копати колодязь на заміській ділянці?

Щоб заміське життя було комфортним, важливо подбати щодо облаштування на ділянці колодязя для питних та побутових потреб.

До питання забезпечення джерела водопостачання рано чи пізно приходить будь-який домовласник. Коли найліпше проводити роботу, чи можливий монтаж колодязя восени? Відповідь на це питання можуть дати лише професіонали, які детально знають процес проведення робіт і мають всю необхідну техніку.

Монтаж відео для YouTube 

Який сезон підходить для копки колодязя

Як і у випадку зі свердловиною, тимчасових обмежень для копання колодязя не існує. Якщо є всі необхідні інструменти, досвід та техніка, буріння можна проводити у будь-яку пори року. Виняток - кілька тижнів під час весняної повені. Як правило, сезонні коливання рівня води сягають 1-2 метри.

У холодну пору року таку роботу також можна виконати. До речі, саме в цей період ідеально розвідувати місця залягання підземних вод. Їхній рівень буде максимально наближений до того, що буває в сильну спеку. Якщо ви знайшли на ділянці воду в посушливу пору або мороз, то вона буде в достатній кількості протягом всього року.

Як облаштувати колодязь

Важливо не просто знайти компанію, яка виконуватиме роботу по копці колодязя, а й підібрати якісні матеріали для його облаштування. На сайті компанії «Бестбуд» ви зможете знайти міцні та практичні колодязні кільця з бетону (відмінний варіант – кільця з внутрішнім діаметром близько 80 см та висотою 70 см). Об'єм води - до 350 літрів. Цього достатньо для водозабезпечення заміського домогосподарства.

Досвідчені фахівці компанії «Бестбуд» готові проконсультувати з усіх питань і допомогти з вибором колодязних кілець, щоб облаштувати колодязь на дачній ділянці або біля заміського будинку. Доставка продукції по Києву та в межах області проводиться безпосередньо на об'єкт. Замовлення буде виконано максимально оперативно, можете бути впевнені.

Ми у Фейсбуці: