Дизайн сайта

Дизайн каталога

  • Новини
  • Продаж кілець для колодязів

Продаж кілець для колодязів

Для комфортного життя в заміському будинку чи котеджі важливо подбати про облаштування інженерних комунікацій - зокрема, водопостачання та каналізацію.  

Якщо ви плануєте встановити на своїй присадибній ділянці колодязь, неможливо обійтися без бетонних кілець. Де їх купити за адекватною вартістю та  з доставкою на об'єкт? Це питання №1 для тих, хто задумався про облаштування стабільного джерела водопостачання. Компанія «Бестбуд» готова допомогти з його рішенням. Вся продукція пройшла сертифікацію і відповідає актуальним будівельним нормам. Ви можете розраховувати на високий рівень сервісу і бездоганну якість бетонних кілець.

Як вибрати бетонні кільця для колодязя

Головна різниця бетонних кілець для криниці полягає в їх розмірах, а саме діаметрі, ширині і товщині. Вибирати виріб необхідно з урахуванням умов експлуатації колодязя і особистих потреб.

У компанії «Бестбуд» ви можете придбати кільця з такими габаритами:

  • висотою 70 см, діаметром 65 см (по зовнішній стороні);
  • висотою 70 см, діаметром 70 см (по зовнішній стороні);
  • висотою 70 см, діаметром 73 см (по зовнішній стороні);
  • висотою 70 см, діаметром 80 см (по зовнішній стороні).

Якщо ви плануєте копати колодязь для питних і побутових потреб, рекомендується вибирати бетонні кільця з висотою 70 см і діаметром 78-80 см. Це найбільш прийнятний варіант. Компанія «Бестбуд» пропонує для всіх бетонних кілець кришки з люком, що дозволяє з більшим комфортом обслуговувати споруду.

Досвідчені фахівці оганізації надають безкоштовні консультації щодо вибору. Ви можете звернутися в будь-який зручний час, якщо цікавить продаж кілець для колодязів. Отримайте відповіді на всі запитання. Доставка виробів в межах Київської області проводиться безпосередньо на об'єкт.

Ми у Фейсбуці: