Дизайн сайта

Дизайн каталога

  • Новини
  • Проблеми під час експлуатації колодязя. Причини і способи вирішення питання

Проблеми під час експлуатації колодязя. Причини і способи вирішення питання

З плином часу під час експлуатації колодязя можуть виникнути проблеми. Від цього ніхто не застрахований.

Таке може статися не тільки через тривалий терміни служби резервуара, а й через використання неякісних кілець, виконання робіт з облаштування колодязя за неправильною технологією. В цьому випадку є два шляхи вирішення проблемного питання: відремонтувати старий колодязь або ж зробити новий резервуар для технічної та питної води.

Основні проблемні питання, з якими можна зіткнутися

Найбільш часто під час експлуатації колодязя виникають такі проблеми:

  • Заглиблення водоносного шару. Наприклад, це може статися через посушливе літо. Щоб вирішити проблемне питання, необхідно просто збільшити довжину шахти колодязя, додавши пару-трійку кілець. Місце з'єднання треба якісно зацементувати, що не допустити протікань.
  • Зміщення колодязних кілець. Таке відбувається досить рідко, але все ж буває. Зсув може трапитися в результаті сейсмічної активності. Якщо у вашому регіоні землетруси - рідкість, але довелося зіткнутися зі зсувом кілець, швидше за все, причина в недобросовісно виконаній роботі. Саме тому важливо під час облаштування резервуара звертати увагу не тільки на якість матеріалів, а й на професіоналізм будівельної бригади.
  • Розгерметизація швів, тріщини на кільцях. Така проблема виникає через використання поганих матеріалів.  Саме тому важливо треба співпрацювати тільки з перевіреними компаніями-виробниками.

Якщо ви плануєте ремонт старого резервуара або копку нового, звертайтеся до «Бестбуд». Наша компанія спеціалізується на виробництві і продажу колодязних кілець. Проконсультуємо з усіх питань і подбаємо про адресну доставку (Київ та область).

Ми у Фейсбуці: