Дизайн сайта

Дизайн каталога

  • Новини
  • Будуємо колодязь з бетонних кілець: чому це вигідно

Будуємо колодязь з бетонних кілець: чому це вигідно

 У приватному будинку або на дачі наявність джерела питної води - необхідний атрибут комфортного проживання. Якщо немає можливості під'єднатися до системи центрального постачання, варто викопати свердловину. Для її зміцнення знадобляться бетонні колодязні кільця.

Безумовно, можна використовувати й інші матеріали, такі як пластик, цегла, камінь, дерев'яний зруб та ін. Що стосується пластикових кілець, то їх висота максимум 200 мм, тому  доводиться робити багато стиків. Це збільшує ризик протікання. Копання колодязя і оздоблення стінок з цегли, каменю - складний процес, що вимагає наявності досвіду і знань. Укладання зрубом теж не можна назвати оптимальним варіантом. Це дорогий, але недовговічний в умовах підвищеної вологості матеріал.

Бетонні колодязні кільця для облицювання стін свердловини

За швидкістю монтажу, доступністю ціни і надійністю складно знайти краще рішення, ніж бетонні кільця. Компанія «Бестбуд» виготовляє такі вироби відповідно до актуальних норм і стандартів. Звертаючись до перевіреного постачальника колодязних кілець в Києві та області, ви можете розраховувати на їх довговічність і високу якість.

В наявності великий вибір кілець для колодязя, які відрізняються діаметром (65-80 см). Висота виробів стандартна - 70 см. Обрати підходящий варіант просто. Завдяки використанню бетонних кілець будівництво колодязя на присадибній ділянці істотно прискориться. Крім того, сума витрат буде значно нижчою, ніж у випадку обробки цеглою, камінням або деревом.

Також бетонні кільця, тільки інших габаритів, стануть в нагоді під час облаштування оглядових колекторів і каналізації. Звертайтеся, в компанії «Бестбуд» консультації надаються безкоштовно. Професіонали допоможуть з вибором і оформленням замовлення на кільця для колодязя, каналізаційної системи.

Ми у Фейсбуці: